blouse - Lindex, trousers - Lindex


Tere hommikust!
Kirjutaksin põgusalt enda shoppamise ehk eestikeeli ostlemise harjumusest. Kuna mu poeg on juba 1,5 aastane, siis vaikselt hakkab ta aru saama, et rõivakauplustes käimine ei ole kõige vahvam tegevus 😃 Ta oskab juba väga hästi väljendada, et ta "Ei taha!" poodi minna. Siis keeran ma käru ringi ning seame suuna parki kiikuma ja mängima. Seetõttu olen ma hakanud rohkem ringi vaatama internetipoodides. Ma tean juba suhteliselt hästi, olenevalt poest, mis suurus mulle sobib. E-kauplustest tellimine on palju praktilisem. Ma mõtlen enda ostud läbi, sean peas paika paar komplekti mida millega kanda ning ära jäävad hetkeemotsiooni ostud. 
Teine asi mida ma olen pannud tähele, et rõivad mis mulle algul esimese valikuna ei tundu, on natuke hiljem vot just need kõige lemmikumad. Nüüd ma siis jõuangi enda jutuga minu seekordse outfiti juurde. 
Esmapilgul tundub see komplekt kellegi jaoks kindlasti peenemat sorti ööriidena 😃 Ilmselt ka seepärast ei arvanud ma algul, et varsti need esemed seavad koha sisse minu riidekapis. Aga siin nad on, kannan neid koos ja eraldi, kontsade või tennistega. 
Täna on reede, seega kontsad jalga ning Tallinn Coffee Festivali nautima 😉
Tsau!

Good morning!
I would briefly write about my habit of shopping. Since my son is already 1,5 years old, he realizes that going to the clothing stores is not the best thing to do 😃 He can already say very well that he "Does not want to!" go to there. Then I turn the trolley around and set us to the park to swing and play. That´s why I have started to look around online stores. I already know quite well, depending on the store, what size suits me. Ordering from e-stores is much more practical. I think through my wishlist, set some outfits on my head how to wear it and will miss instant emotions purchases. 
The other thing what I have noticed is that some items that doesn´t seem to be the first choice for me at first, are a bit later the most favorite. Now I´ll get to my outfit with my story. 
At first, this set will definitely look like more subtle nightwear for someone 😃 Probably that´s why I didin´t think at first that these items will soon be in my wardrobe. But here they are, I wear them together and separately, with heels or trainers. 
Today is Friday, so put on some heels and go enjoy Tallinn Coffee Festival 😉
Ciao!

Contact

© Krislyn Lilleväli
DESIGN by THE BASIC PAGE