sweater - Stradivarius, jeans - Stradivarius, earrings - Helge Stuudio, scrunchie - hellahair

Tere! Viimasest postitusest on päris palju aega  möödas. Igapäev on lihtsalt nii kiire. Nädalavahetusel käisime Pärnus fotosessiooni tegemas "Smash the cake". Päris lõbus oli :) Õigepea näitan ka Teile kuidas see välja kujunes. 
Leidsin need üliägedad Mom High Weist teksad Stradivariusest. Mu lemmik lõige hetkel kuna nad on väga mugavad. Pehme kudum, tass kuuma teed ning moeajakiri - just nii ma veedangi aega kui meie pisipoeg teeb uinakut. Okei, kodus ma kõrvarõngaid ei kanna :) aga nad sobisid ideaalselt mu lemmik scrunchiega. Näeme varsti!

Hello! It´s been a long time since last post. There`s so much to do lately. On the weekend we went to Pärnu for a photo session "Smash the cake". It was pretty fun :) Soon I will share and show you how it went. 
I found those cool Mom High Weist jeans from Stradivarius. It´s my favourite fit at the moment because they are really comfortable. Soft sweater, a cup of hot tee and fashion magazines - just like that I spend time when our little boy is making a nap. Okey I dont wear earrings at home :) but they suited perfectly with my favourite scrunchie. See you soon!

Contact

© Krislyn Lilleväli
DESIGN by THE BASIC PAGE