blouse - H&M, blazer - Lindex, necklace - Lindex, jeans - Calvin Klein

Hei mu armsad lugejad! Tõeline sügis on alanud. Eile oli nii kole ilm, et ei saanud õuegi minna. Seetõttu said seekordsed outfiti pildid tehtud meie kodu maa aluses parklas :) hahaa. Ma lihtsalt jumaldan enda uut ruudulist jakki! Sama mustriga on mul ka püksid, õigepea teen postituse. Kui ma ennast riidesse panin, siis mu tütar ütles, et ma näen välja nagu rockstar :)  Tunnengi ennast rockstarina, sest mul on kaks kõige lahedamat väikest fänni kodus. Pisem neist on hetkel kahjuks natuke tõbine. Seega on ta mul enamus aega süles kaisus. Hoolimata sellest, tegi ta enda esimesed sammud. Aga siiski on kiire nädal jälle tulemas või juba siiski pigem käimas. Mõnusat nädalat kõigile ning jälle rääkimiseni! 

Hey my lovely readers! It´s definitely autumn now. Yesterday was so bad weather that we didnt get out much. Thats why we did those outfit photos in our home underground parking lot :) hahaa. I adore my new blazer! I have the same pattern trousers, soon I will make a post of them also. When I dressed, my daugther said that I look like a rockstar :) But actually I feel like I am because I have two of the coolest fans at home. Little one is unfortunately sick at the moment. Thats why he is sitting in my lap most of the time. Despite that, he made his firsts steps. However, there is still a quick week coming or actually it´s on. Wishing everyone a wonderful week and talk again soon! Ciao!


Contact

© Krislyn Lilleväli
DESIGN by THE BASIC PAGE