LastešampoonPesukäsn


Hei!
Kuna talveperiood on kohe kohe ukse taga, siis ilmade külmenemisega peame me enda naha niisutamise eest topelt hoolitsema. Erilise tähelepanu alla peame seadma enda laste naha heaolu. Muidugi oleneb palju ka inimeste erinevatest nahatüüpidest ja sellele vastavalt peame valima ka endale tooted. 
Alles hiljuti sai ringi vaadatud Tradehouse kaupluses. Koheselt jäi mulle silma Agnotis kaubamärgi tooted. Neid lähemalt uurides pidin ma kindlasti mõned endaga kaasa haarama. Esiteks on pakendite välimus lihtne, õrn, puhas - nagu ka toode mis seal pakendis. Kuigi kindlasti ei ole pakendi välimus kõige olulisem. 
Minuga tulid kaasa siis keha ja juuste pesemiseks mõeldud lastešampoon ning pesukäsn. Šampoonis on 93,8% looduslikku päritolu koostisained, orgaaniliste saialille- ja kummeliekstraktidega. Toode ei sisalda parabeene, propüleenglükooli, mineraaliõli, kunstlikke värvaineid, lõhnaaineid ja 26 muud tuntud allergeeni. Pesukäsn pärineb Kreeka Kalymnose saare mere põhjast, mis on antibakteriaalse ja seenevastase toimega. Käsn on 100% mahetoode, elastne ja vastupidav.
Vannis käik on meie lapse jaoks kindlasti üks lemmik tegevus. Kui ta kuuleb, et keegi pereliikmetest hakkab pesema minema, ei pane sa tähelegi kui ta juba vannitoas lahti riietub ja ootab 😀 Meenub üks vahva seik, kui Jacob Oscar polnud veel paari kuunegi, kui ta vannitamise ajal lihtsalt magama jäi 😍
Kui nüüd tagasi toodete juurde minna, siis siit tuleb minu kindel soovitus! Lapse juuksed on peale pesu väga mõnusa ja kerge lõhnaga. Pesukäsna üle oli nalja kui palju! Nimelt algul tundub ta natuke kare, kuid kui vett on saanud, on ta väga pehme ja nahal mõnus. Kui pesukäsn on kuivanud, taastab ta enda tugeva kuju. 
Kindlasti tahan järgi proovida ka kehapiima ning beebiõli. Viimane pidi sobilik olema kasutada ka täiskasvanutele. Tootede valikus on lisaks veel mähkmekreem, pesuvahend, pesupehmendi, niisked salvrätid, mähkmed, ning mähkimislinad. Tasuks juba mõelda ka tulevatele jõuludele, nimelt sobiks need tooted ideaalselt ka kuuse alla.
Aitäh lugemast 😊

Contact

© Krislyn Lilleväli
DESIGN by THE BASIC PAGE