1. kleit 2. bleiser 3. kingad 4. kott

Kuna suvi on periood kus tavaliselt peetakse pulmi, siis alati tekib suur küsimus, mida selga panna. Rõõm on endalgi igal suvel vähemalt ühes pulmas külalisena viibida ning sel nädalalgi ootab üks imeline päev ees. Seega panin kokku mõned komplektid, mis minu arvates töötavad alati. 
SLIP KLEIT+BLEISER
Kui ajaliselt napib siis on kõige lihtsam outfit valmis panna samadest toonidest. Kindlasti üks minu lemmikutest komplektidest! 

1. kleit 2. kingad 3. kott

PIKKADE VARRUKATEGA KLEIT+MUSTAD AKSESSUAARID
Hoolimata võimalikust suvekuumusest ning arvestades meie muutlikku ilma, on ideaalne valik pikkade varrukatega kleit. Algaval hooajal on moes just sellised tumeda tooniga lillelised kleidid. Pulma minekuks lisa sinna mustad aksessuaarid, et komplekt oleks kaunilt klassikaline.

1. bleiser/kleit 2. püksid 3. taftsärk 4. kott 5. kingad

ÜLIKOND+PASTELSED AKSESSUAARID
Ülikond on ideaalne alternatiiv kleidile. Vali kas ergem ülikond ja pastelsemad aksessuaarid või vastupidi, komplekt on ilus ja puhas. Antud pintsakut saab kanda ka kleidina. Mitme osalisel outfitil on suur pluss hiljem kombineerida teiste garderoobis leiduvate rõivastega. Kleidid kipuvad jääma "ühe ürituse" jaoks.

1. kleit 2. kingad 3. pärlitega vöö 4. kott

LIHTNE KLEIT+VÄLJAPAISTVAD AKSESSUAARID
Mida silmapaistvam kott ja kingad on, seda parem. Ühe lihtsa kleidi muudavadki erakordselt ilusaks sinna valitud aksessuaarid. Eriti luksuslikuks teevad just kulla toonid ja kivikesed.

1. pükskostüüm 2. kingad 3. kott

MUSTRILINE PÜKSKOSTÜÜM+KONTSAGA SANDAALID
Jumpsuit või nagu eesti keeles kasutatakse ka sõna pükstükk, on küll igal naisel kapis olemas. Igapäevaselt mõnusalt suvine, kuid samas saab kanda ka talvisel perioodil. Ma tahaks näha naist, kes ütleb, et selles ei ole mugav 😃 Jällegi, lisa sinna ühed pidulikud kuldsed kingad ja kott ning võid astuda julgelt pulmapeole. 

1. kleit 2. kingad 3. kott

MINIKLEIT+ "SEE" KOTT
Minikleit ei oleks ilmselt minu esimene valik pulma. Seljuhul tuleks kindlasti järgida reeglit, et kaelus oleks veidike kinnisem ning varrukad võiksid olla natukene pikemad. Lisasin selle imelise musta sulgedest koti ja kingad. Kahtlemata minu teine lemmik outfit! 

1. püksid 2. pluus 3. kingad 4. kott

ERILINE PLUUS+CULOTTE PÜKSID
Mind ennast on viimaselajal haaranud culotte lõikega pükste lummus. Kui kunagi pidid püksid olema võimalikult kitsad ja ümber, siis nüüd ma pigem valiksin just sellised. Esiteks on need mugavad ning teiseks näitavad natuke kandja iseloomu ja julgust. Culotte püksid on ideaalne valik näitamaks enda imelisi kingi, pane need sobituma enda kotiga. Pluus olgu puhvis, sulgedega, narmastega või midagi hoopis erilisemat. 

1. kleit 2. bleiser 3. kott 4. kingad

PINTSAK+MUSTRILINE MAKSIKLEIT
Mustriline maksikleit näeb alati imeline välja, selles pole kahtlustki. Ära unusta on-point kingi ja lisades õlgadele pintsaku, saab selle hetkega muuta pidulikuks outfitiks.

1. kõrvarõngad 2. kleit 3. kingad

PIKK KLEIT+SÄRAVAD AKSESSUAARID
Pulm on üks ainukestest sündmustest, kus ka pulmakülaline saab ennast korralikult üles lüüa. Miksmitte valida erakordselt kaunis pikk kleit ja sinna juurde "tüdrukute parimad sõbrad" säravad kivikesed 😉

1. pluus 2. seelik 3. kingad 4. kott

MIDI SEELIK+KÕNETAV PLUUS
Midi pikkusega seelik töötab alati ka pidulikumatel sündmustel. Mulle meeldib kui outfitis iga rõivas kõnetab teist, moodustades ühtse komplekti. Ilusa khaki seeliku juurde lilledega pluus ning punkti paneb imeline punane kott. 

Selline sai minu seekordne postitus. Mulle endale meeldis väga seda kokku panna ja inspiratsiooni saada. Loodan, et suutsin anda ka sinule midagi ning tagasiside mulle on alati oodatud 😊 

Contact

© Krislyn Lilleväli
DESIGN by THE BASIC PAGE