Lancome - La Vie Est Belle en Rose

La Vie Est Belle en Rose - Elu on ilus! 
Selle aasta veebruaris andis välja Lancome just sellise nimelise lõhna. Tegemist on väga värske, särava ja lillelise lõhnaga, mille põhjaks on iiris, südameks pojengid ja roosid ning tipunootideks puuviljad. La Vie Est Belle en Rose värvib sinu maailma roosadeks toonideks, kutsudes teid alati nägema elu helgemat külge ja õnnestumisi. See värvikas aroom jagab optimismi ja aitab kogeda elu kogu oma täiuses. 
Tegelikult pean tänama enda meest, et ta mulle selle kinkis. Aitäh! Viimastel aastatel on mul välja kujunenud omad lemmikud, mida ma siis vaheldumisi olen ostnud. Vahelduseks on tore proovida midagi uut ja ma pean ütlema, et ma lihtsalt jumaldan seda lõhna! 
Lõhnamaailm ei ole mulle tegelikult üldse võõras kuna ma olen töötanud parfümeerija kaupluses. Mulle väga meeldis see aeg! Põnev oli õppida selgeks iga lõhna lugu ja leida kliendile just temale sobilik parfüüm. Tänaval ringi liikudes võisin enda nina järgi ära öelda, mis lõhna keegi kannab 😃 Kuna sellest on juba aega möödas ja palju uusi lõhnu peale tulnud, siis enam ma nii visa selles ei ole. Nagu arvata võib, siis tollel ajal oli mul mitukümmend parfüümi kapil, kuid hetkel piirdun paariga. Huvitaval kombel on see minu esimene Lancome lõhn 😊

Contact

© Krislyn Lilleväli
DESIGN by THE BASIC PAGE