Ma olen alati arvanud, et muffini taina tegemine on üks väga keeruline ettevõtmine. Mistõttu ma siiani olengi ostnud muffinipulbri segu ning sellest valmistanud. Ükspäev otsustasin vaadata ja järgi proovida, kui keeruline see ikka on. Just sai sügavkülma varutud kultuurmustikaid, mistõttu tekkiski mõte neid kasutada. Pean ütlema, et see tainategu oli ikka imelihtne. Kõik toorained peaks sul kodus alati olemas olema. Seega kui peaks tulema ootamatud külalised, siis soovitan kiirelt ühed muffinid ahju pista 😊 
4 dl jahu
2 dl suhkrut
0,5 tl kaneeli
2 tl küpsetuspulbrit
näpuotsatäis soola
100 g sulatatud võid
2 muna
100 g hapukoort
3 dl mustikaid
Pane ahi 200 kraadi juurde sooja. Sega omavahel kuivained. Teises kausis klopi munad, lisa sulatatud või ja hapukoor. Sega ühtlaseks. Seejärel lisa kuivainesegule. Kui oled saanud segu ühtlaseks, sega juurde mustikad. Täida muffinivormid tainaga ja küpseta umbes 25 minutit. 
Mina kasutan silikoonist muffinivorme, sinna ma igakord paberist vormi ei pane. Kuna silikoon vormi külge tainas ei haaku. Kui sa kasutad metallist muffinivormi, siis kasuta kindlasti paberist vorme või määri eelnevalt võiga/kookosrasvaga/õliga. 

Contact

© Krislyn Lilleväli
DESIGN by THE BASIC PAGE