Skin ProtectantLip Protectant

Minu absoluutne lemmik toode juba palju aastaid on olnud Elizabeth Ardeni 8th Hour kreem. Tootel on suhteliselt tugev lõhn, kuid see kaob pärast imendumist. Leidsin ka enda üllatuseks sama kreemi lõhnavabana, ilmselt järgmiseks proovin ka selle ära.
Elizabeth Ardeni 8th Hour Cream Skin Protectant on asendamatu igal aastaajal. Talvel niisutab ja aitab lõhenenud huulte vastu, aitab karedate ja lõhenenud kandade vastu, samuti ideaalne küünenahkade hooldamiseks. Suvisel ajal rahustab päikesest põlenud nahka, niisutab huuli, kaitseb nahka tuule eest. Väga hea abiline peale raseerimist, vähendab nahaärritusi ja sisselõikeid. Kanna seda sääsehammustustele, uskumatu aga see tõesti aitab. Pane salvi kui kuskil on mingi väiksem kriimustus või marrastus. Minul on 50ml suurune tuub, mida on jagunud väga pikaks ajaks. See on küll toode, mis peaks igalühel kodus olemas olema. Kanna peale natukene, sest tegemist on suhteliselt rasvase salviga. 
Elizabeth Arden 8th Hour Cream Lip Protectant on eraldi salv vaid huultele. Minul on hetkel 13ml suurune näpuga peale kandev salv, mida on hea käekotis kaasas kanda. Sama toodet leiad ka huulepulga kujul, mille valikus on ka toonivaid hügieenilisi. Niisutab, kaitseb ja silub huuli. Kaitseb UV-kiirguse ja külma temperatuuri eest, seega kasutada võib seda iga ilmaga. Samuti on ideaalne kanda seda tavalise tooniva huulepulga alla. Värv püsib kauem peal ning huuled on ilusti niisutatud ja ei lõhene. 
Need on tooted, mida ma tõesti soovitan järgi proovida.
Päikest!

Contact

© Krislyn Lilleväli
DESIGN by THE BASIC PAGE