blouse - Lindex, bomber - Lindex, jeans - Stradivarius, sneakers - Nike

Tere! 
Uus nädal on alanud. Nädalavahetus möödus seekord väga kiirelt. Reedel käisid meil sõbrad külas ning laupäeval käisime ise sünnipäeval. Nautisime ilusat ilma - jalutasime ja käisime pargis kiikumas. Nüüd tuleb hakata parke avastama, kus saaks Jacob Oscariga kiikumas käia ning liumäest alla lasta. Mõned päevad enne tema 1.sünnipäeva hakkas ta käima. Samme on ta harjutanud mitmeid kuid aga nüüd on ta vaid kahel jalal :)
Täna sai organiseeritud kaks tähtsat üritust. Üks on midagi isiklikku minu jaoks, millest olen ammu unistanud. Ning teine on üks väga põnev ettevõtmine sõbrannadega. Kuid nendest mõlemast juba natukene hiljem ;)
Minu seekordsest outfitist nii palju, et ma lausa jumaldan neid uusi Nike jalanõusid! Need ei ole lihtsalt tossud vaid väga moekad tossud, mis sobivad paljude asjadega. Ma leian, et kui riietus on lihtne ja tagasihoidlik, siis just jalanõud on need, mis peaksid olema silmapaistvad. Kõigele lisaks on need väga mugavad. 
Ilusat päeva Sulle!

Hello! 
New week has started. Weekend passed very fast this time. On Friday friends visited us and on Saturday we went on a birthday. We enjoyed nice weather - walked and went swinging in the park. Now we have to discover parks where Jacob Oscar can swing and play. Some days before his 1st birthday he started to walk. He has made steps for a several months but now he is only on two legs :)
Today I organized two events. First one is something personal for me which I have dreamed a long time. And the second one is very exciting activity with my friends. But I will talk about them later ;)
I just adore my new Nike sneakers from my current outfit! These are not just trainers but also very fashionable trainers and suitable with many things. In my opinion the clothes can be simple and discreet but shoes should be outstanding. By the way they are so comfortable.
Have a beautiful day!

Contact

© Krislyn Lilleväli
DESIGN by THE BASIC PAGE