Puku Pals backpack
hat - Breden, jacket - Zara, boots - Zara, jeans - Lindex


Tere!
Kinkisime enda pojale Jacob Oscarile juba oktoobris esimeseks sünnipäevaks selle vahva Puku Pals seljakoti. Põhjuseid miks sai tellitud just see kott, on päris mitmeid. Esiteks meeldib juba sellepärast, et see näeb välja lihtsalt nii äge ning tänaval ei ole ma veel samasugust kohanud :) 
Emana tuleb sul kindlasti ette selline olukord, kus sinu käekott on täitunud beebi/väikelapse asjadega, alustades mähkmetest kuni toiduni välja ning täiesti tavaline on, et sa lihtsalt ei leia enda rahakotti või võtmeid üles. Seega saigi meil tellitud lapsele oma seljakott. Käies ükskõik kus selle kotiga, püüab see alati pilke nii väikeste kui ka suurtemate seas.
Aga nüüd täpsemalt selle koti omaduste juurde. Iga väiksemgi detail on hoolikalt konstrueeritud vastavalt kõrgeimatele kvaliteedi standarditele. 
✔️Kõige suurem probleem väikestel lastel on luku avamine, kuid just sel põhjusel on Puku Pals enda kottidel teinud laiad ja kergesti avatavad lukud. Meil on nii tihti olnud olukordi, kus märgatakse esimesena seda laia lukku ja hakatakse naerma, et on nüüd alles lukk. Kuid tegelikult on sellel väga oluline eesmärk.
✔️Seljakott on loodud kõrgeima kvaliteediga vegaannahast, mis on mõeldud kestma pikaks ajaks ning mis kõige olulisem, on julmuse vaba.
✔️Seljakoti mugavus tuleneb kahest asjast: õlarihmadest ja selja materjalist. Puku Pals kotid pakuvad eriti laia, kahekordse polsterdatud õlarihma ja tepitud, polsterdatud tagapaneeli.
✔️Kott on mõeldud lastele, kuid see ei tähenda, et seal ei oleks ruumi asjade jaoks. Küljel  on veepudeli koht, suur tasku kuhu mahub kogu tarvilik, raamatud jne. Ees on väiksem lukuga tasku, kuhu saab panna võtmed, telefoni, muid väiksemaid asju.
✔️Pole midagi tähtsamat kui meie lapse ohutus. Täiendava kaitse tagamiseks on ehitatud õlarihmadele turvavalgustid ehk helkurid, et suurendada nähtavust pimedal ajal.
✔️Ohutusalaselt on toode testitud keemiliste ohtude suhtes, mis on BPA vaba ja vastab ftalaatide, plii ja tuleohtlikkuse kohta.
Valikus on neil nelja erineva tegelase vahel: karu, jänes, ahv ja öökull. Meie lemmikuks osutus ahv. Tellimine oli lihtne ning transport kiire, arvestades, et toode tuleb USAst. 
Meie ahvi Puku Pal seljakott on nii vahva, et vahel ka Jacob Oscar niisama mängib sellega. 
Vahvat nädalat! :)

Ciao!
Back in October we gave our son first Puku Pals backpack for his first birthday. There are many reasons why we decided to order this backpack. First of all, I like it just because it looks so cool and I havent seen the same back on the streets :)
As a mother, you will definitely have a situation where your handbag is filled with baby/toddler things. Starting with diapers to food and it´s quite common that you dont find your wallet or keys. So thats why we got a backpack for our little boy. Everywhere we go with this bag, it always catches the eye both in little ones and also adults. 
But now more of the features of this bag. Every single detail has been meticulously engineered to the highest quality standards. 
✔️The biggest struggle for little ones is opening the zippers. For this reason Puku Pals has made wide zippers which are easy to open and close. We have so often been in a situations where somebody sees the zipper and starts to laugh that what a big zipper. But actually it has a very important purpose. 
✔️The backpack is crafted from the highest quality vegan leather, it´s built to last and best of all, it´s cruetly-free.
✔️Backpack comfort comes down from two things: shoulder straps and back material. Puku Pals offer extra-wide, double padded shoulder straps and a quilted, cushioned back panel. 
✔️The bag is for kids but it doesn´t mean sacrificing storage space. There is a place for a buttle on the side, a large main pocket for all the things, books edc. Front pocket for keys, phone, accessories. 
✔️There is nothing more important than our children´s safety. For added protection there are added protection by safety reflectors into shoulder straps to enhance visibility in the dark.
✔️From safety efforts the bags are tested for chemical hazards. Bags are BPA-free and compliant for phthalates, lead and flammability.
They have four different characters: bear, rabbit, monkey and owl. Our favourite was monkey. Ordering was easy and transport was fast, despite that the product comes from the USA.
Our Monkey Puku Pal backpack is so cool that sometimes Jacob Oscar is just playing with it. 
Have a fun week!

Contact

© Krislyn Lilleväli
DESIGN by THE BASIC PAGE